Boekhoudsoftware,

die wij ondersteunen

Unit4 Multivers
Unit4 Multivers

Unit4 Bedrijfssoftware ontwikkelt al sinds 1980 betrouwbare boekhoudsoftware voor KMO's en boekhoudkantoren. Zij brengen het beste van deze twee werelden samen, zodat u optimaal kan samenwerken met uw accountant en succesvol kan ondernemen. Mede daarom vertrouwen meer dan 100.000 ondernemers op de boekhoudsoftware van Unit4. En wordt het dagelijks geadviseerd door 1.300 accountantskantoren. 

Alles onder controle dus!

Lees meer over Multivers 
Unit4 Venice
Unit4 Venice

Iedere KMO’er wordt geconfronteerd met boekhouden. En een zaak runnen zonder ondersteunende business software is niet meer van deze tijd. Het is dan ook onze taak om u van betrouwbare, actuele en professionele administratieve software te voorzien. Unit4 volgt met Venice de alsmaar complexer wordende wetgeving op de voet en in de software wordt niet alleen jarenlange ervaring verwerkt, maar ook de input van duizenden gebruikers. In geen tijd bent u up and running , vertrouwd en vooral: productief. Zo kunt u zich concentreren op waar u goed in bent: het runnen van uw business.

Lees meer over Venice
Odoo
Odoo Accounting app

Odoo biedt u een volledige boekhouding, die overigens perfect geïntegreerd is met alle andere Odoo apps, zoals verkoop, inkoop, voorraad, productie en ga zo maar door. Met de overzichtelijke balansen en rapporten, waarop makkelijk kan doorgeklikt worden voor meer details, kent u onmiddellijk de toestand van uw bedrijf. De gekoppelde documents app zorgt ervoor dat alle aankoopfacturen, die naar één specifieke mailbox gestuurd zijn, netjes in het systeem opgeslagen worden. 

 Odoo Accounting is boekhouding voor de 21ste eeuw.

Lees meer over Odoo