Teamleader

Teamleader CRM

Klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool.

Teamleader CRM
Klanten beheren

Met CRM (Customer Relationship Management) van Teamleader heeft u alle informatie van klanten en contacten op één plaats. Adressen, gemaakte afspraken, de communicatiegeschiedenis... Makkelijk toegankelijk voor u of uw collega's.

Lees meer
Offertes online laten ondertekenen


Offertes maken

Laat nooit meer geld op tafel liggen: met Teamleader volgt u elke verkoopkans op de voet op. Maak professionele offertes en laat ze online ondertekenen. Zo verkoopt u sneller, én meer.


Lees meer
Project- en budgetbeheer
Projecten beheren

Maak van een offerte een project en volg het nauwgezet op. Definieer deadlines, groepeer taken en lever het project op tijd af. Blijf daarbij binnen budget zonder uw winstmarge uit het oog te verliezen dankzij glasheldere projectcijfers.

Lees meer
Teamleader Time Tracker
Tijd beheren

Met Teamleader houdt u makkelijk en accuraat gewerkte uren bij, voor correcte facturen en duidelijke rapporten. Dat kan zelfs tijdens het werk, met de Time Tracker, al dan niet met de mobiele app. Nadien kan u dieper inzoomen op de factureerbare tijd per klant of project.

Lees meer
Eenvoudig, snel en correct fatureren
Facturen maken

Factureer snel en eenvoudig, in verschillende munteenheden. Maak, verstuur en beheer uw facturen in een paar klikken. Verzend ze via mail of per post. Maak gebruik van sjablonen, stel periodieke facturen in en koppel met uw boekhoudpakket.

Lees meer
Ontvang online uw facturen


Geld ontvangen

Dankzij Teamleader wordt u op tijd en correct betaald. Raadpleeg altijd en overal de juiste statussen van betaling, stel automatische betalingsherinneringen in voor wanbetalers en laat uw klant online betalen.


Lees meer
Lees meer over Teamleader op onze nieuwe website