Odoo

QuoteWerks

De beste managementsoftware voor uw bedrijf

Van bedrijven een betere werkplek maken, één app per stap

Bedrijfssoftware moet in complexe behoeften kunnen voorzien. De missie van Odoo is om software aan te bieden, die van alle markten thuis is: intuïtief, voorzien van alle mogelijkheden, strak geïntegreerd, moeiteloos te upgraden én bovenal gebruiksvriendelijk voor bedrijf en gebruiker.


Geen pijnlijke integraties meer nodig

Met Odoo valt de nood aan integratie met applicaties van derden zo goed als volledig weg, omdat er naast de hele reeks standaard beschikbare apps, die al een vrij complete ERP-oplossing vormen, ook een hele resem apps van partners zijn, die een antwoord bieden op algemene en ook meer specifieke verzuchtingen van gebruikers.

Of het nu gaat om uw website met bijhorende webshop, CRM, voorraadmodule, productie, HR, evenementen, verhuur, boekhouding, projectbeheer met urenstaten, marketing, enquêtes, documentmanagement of wat dan ook, voor nagenoeg elke bedrijfsbehoefte bestaat er wel een app en als dat niet zo is of als deze app onvoldoende soelaas biedt voor uw specifieke noden, dan is er de Studio app, waarmee u zelf een custom applicatie binnen Odoo aanmaakt. Of u doet een beroep op ons als Odoo developer en partner.

De Odoo apps zijn perfect geïntegreerd met elkaar, zodat u vanuit één enkel interface al uw bedrijfsgerelateerde taken kan uitvoeren, wat leidt tot kostenbesparingen en voordelen.

Odoo biedt gebruiksgemak en veelzijdigheid
Odoo's open source-model biedt ongebreidelde mogelijkheden

Een uniek waardevoorstel

Met behulp van het open source-model van Odoo hebben duizenden ontwikkelaars en business-experts in slechts enkele jaren tijd honderden apps gemaakt.

Odoo is uniek in zijn klasse door de solide, technische basis van het Odoo framework. Het biedt een hoge graad aan gebruiksvriendelijkheid, die in alle apps terug te vinden is.

Latere verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid worden in nieuwe versies automatisch toegepast op alle volledig geïntegreerde apps.

Hierdoor ontwikkelt Odoo zich veel sneller dan welk andere oplossing ook.Odoo past zowel in kleine als in grote bedrijven

Odoo vertrekt van een 30-tal hoofdapplicaties, die regelmatig verbeterd worden, aangevuld met nog eens ruim +16000 apps van de Odoo community met meer dan 1500 actieve leden, die in allerlei bedrijfsbehoeften voorzien.

Odoo streeft naar bedrijfsapplicaties, die eenvoudig te gebruiken zijn en die bedrijven de tools in handen geven om in te spelen op alle dagdagelijkse zakelijke behoeften.

Odoo telt meer dan 3,7 miljoen gebruikers wereldwijd.

Odoo kan meegroeien in uw bedrijf, app per app
Odoo is een game changer

Wat maakt Odoo anders?

 • Een flexibele en aangename gebruikerservaring, speciaal gebouwd om het gebruik van de software zo eenvoudig en makkelijk mogelijk te maken.
 • De veelzijdigheid van de apps en hun volledige integratie komen tegemoet aan de behoeften van zelfs de meest complexe bedrijven. Door de flexibiliteit van Odoo kunnen apps worden toegevoegd naargelang uw bedrijf groeit; u kunt telkens weer een app erbij nemen, wanneer de bedrijfsbehoeften dit vereisen.
 • Dankzij een grote hoeveelheid ontwikkelaars in de open source-community wordt Odoo actief onderhouden, waardoor continu ingespeeld kan worden op veranderende behoeften en nieuwe, innovatieve applicaties aangeboden kunnen worden.


Waarom kiezen voor Odoo?

 • gedeeltelijke of complete oplossing
 • 30 enterprise apps beschikbaar plus 16.000+ community apps
 • 4 miljoen gebruikers
 • aanpasbaar aan uw behoeften
 • schaalbaar: stap voor stap, app voor app
 • gehost of on-premise
 • gebruiksvriendelijk
 • betaalbaar
Odoo biedt meerdere en diverse keuzes
Lees meer over Odoo op onze nieuwe website